Η Πανελλήνια Επιστημονική Ένωση Νηπιαγωγών για την αξιοποίηση των ΤΠΕ (Π.Ε.Ε.Ν.Α.@ΤΠΕ) σε συνεργασία με το τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ΥΠ.Π.Ε.Θ. (Αρ. Πρωτ.: Αρ. πρωτ.: Φ 24/ 1187/157176 /Δ1 ), οργανώνουν διημερίδα στις 27 & 28 Νοεμβρίου 2015, στη Θεσσαλονίκη, με θέμα: «Εκπαιδευτικοί σχεδιασμοί, δράσεις και προοπτικές στο σύγχρονο νηπιαγωγείο».

Χώρος διεξαγωγής: 11ο Δημ. Σχολείο Ευόσμου Θεσσαλονίκης, Ταχ. Δ.νση: Χαρ. Τρικούπη 26, Εύοσμος

Η πρώτη ημέρα της διημερίδας επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των ΤΠΕ στο νηπιαγωγείο και περιλαμβάνει διαλέξεις, καλές πρακτικές διδακτικής αξιοποίησης των ΤΠΕ στο νηπιαγωγείο και βιωματικά εργαστήρια.

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στις σύγχρονες τάσεις της προσχολικής εκπαίδευσης και περιλαμβάνει διαλέξεις και παράλληλα βιωματικά εργαστήρια.

Σκοπός της διημερίδας είναι να δοθεί η δυνατότητα στους/ις νηπιαγωγούς της Α/θμιας Εκπ/σης να έρθουν σε επαφή με σύγχρονες παιδαγωγικές προσεγγίσεις και πρακτικές και μέσα από τη βιωματική και ενεργητική συμμετοχή τους να μετουσιώσουν τη θεωρία σε πράξη.

Η διημερίδα απευθύνεται σε φοιτητές, στελέχη και νηπιαγωγούς της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Αφίσα διημερίδας

Περισσότερες πληροφορίες είναι αναρτημένες στις ιστοσελίδες : http://www.peena.gr/

και http://4syn-thess2016.ekped.gr

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

               Η Πρόεδρος                                                                                  Η Γενική Γραμματέας

Γιώτα Παναγιωτοπούλου                                                               Μαρία Κτενιαδάκη